suomeksi | på svenska | in english | русский | deutsch | spanish | italian | czech
  Menu

TJÄNSTER

Reinos Stuga - Möten

Möten

Reinos Stugas mötesutrymmen erbjuder en förträfflig möjlighet att ordna olika träffar och möten. Oberoende av om det rör sig om skolningar, ett avslappnat team-palaver eller en krävande förhandling, Reinos Stuga har det som krävs! Våra mötesutrymmen har modern mötesteknik och serveringen fungerar under hela evenemanget.

Tråkar mötesrummet ut dig?

Testa på något annorlunda och starta mötet redan under resan till Reinos Stuga i en buss med omfattande teknisk utrustning, eller håll mötet ute i naturen eller varför inte i Reinos Stugas stämningsfulla lappkåta.

En avslappnad och lugn miljö inspirerar och ger upphov till nya insikter. En liten naturutflykt i samband med mötesdagen piggar upp och förstärker upplevelsen. Efter mötet skakar vi av oss arbetet, glömmer bort titlar och har roligt med oilka aktiviteter!

Reinos Stuga - Bastukvast- och rökbastu

Bastukvast- och rökbastu

Bastun har genom tiderna hört till den finska kulturen och det har sagts att den har en övernaturlig förmåga att rena och hela. Nuförtiden är bastun en plats där man får glömma vardagen och istället njuta av och umgås med vänner. Kom och skaka av dig vardagsstressen.

Bastubadning vid Reinos Stuga är en oförglömlig upplevelse! Reinos Stuga har två bastun, en bastukvasts-bastu och en rökbastu. Bastutrollformlerna, de magiska dryckerna och berättelserna om bastuns historia är en del av en härlig bastukväll. Det finns även möjlighet till dopp i en uppfriskande hölja (träsköga) samt underbara torvbehandlingar!

Reinos Stuga - En smak av havet och skogen

En smak av havet och skogen

Vi ordnar bespisningen enligt önskemål för evenemang och möten, samt vid behov fältmåltider i samband med aktiviteter ute i naturen. Vi serverar mat som är så närproducerad och ekologisk som möjligt. På våra tallrikar kan ni hitta bl.a. vilt, grönsaker, samt färsk fisk enligt säsong. Som samarbetspartners har vi det lokala områdets mest högklassiga producenter och försäljare, t.ex. Ilmajoen Makkaramestarit (Ilmajokis Korvmästare), Vasa Saluhall och Snickars Deli.

Pris enligt meny

VÄLKOMNA TILL ÖSTERBOTTENS LAPPLAND!

Reinos Stuga ligger vid Niinistönjärvi (Niinistösjön) i Kurikka, mitt i det vackra österbottniska träsklandskapet. Vi är årligen värd för hundratals grupper, möten, tyky-dagar och bastukvällar.

Tfn. +358 50 554 8032

myynti@reinontupa.fi

Moosehill
Niinistönjärventie 209
61300 Kurikka

Read Reinon Tupa brochure here (.pdf | fin/en) »

Part of Botnia Events Network - Osa Botnia Events verkostoa

Reinos Stuga hör till Botnia Events-nätverket. Via Botnia Events kan man boka tiotals olika bastu- och mötesplatser.

Bekanta dig med Botnia Events: botniaevents.fi

BEGÄR OFFERT

 
 
 
*)Obligatoriska fält