suomeksi | på svenska | in english | русский | deutsch | spanish | italian | czech
  Valikko

PALVELUT

Reinon Tupa - Kokoukset

Kokoukset

Reinon Tuvan kokoustilat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet erilaisten tapaamisten ja kokousten järjestämiseen. Olipa kyseessä koulutuspäivä, rento tiimipalaveri tai vaativa neuvottelu, Reinon Tuvalta löytyy puitteet! Kokoustilassamme on nykyaikainen kokoustekniikka ja tarjoilu pelaa koko tilaisuuden ajan.

Kyllästyttääkö neukkari?

Kokeile jotain erilaista ja aloita kokoustaminen jo tulomatkalla kattavalla tekniikalla varustetussa linja-autossa tai pidä kokous luonnon helmassa tai Reinon Tuvan tunnelmallisessa kodassa.

Rento ja häiriötön ympäristö inspiroi ja synnyttää oivalluksia. Kokouspäivän yhteyteen järjestetty luontoretki piristää ja vahvistaa kokemusta. Kokouksen jälkeen vaihdetaan vapaalle, unohdetaan tittelit ja pidetään hauskaa aktiviteettien parissa!

Reinon Tupa - Vihta- ja savusauna

Vihta- ja savusauna

Sauna on kautta historian liittynyt tiiviisti suomalaiseen kulttuuriin ja sillä on katsotty olevan yliluonnollisen puhdistava ja parantava vaikutus. Nykyään sauna on paikka jossa unohdetaan arki sekä viihdytään ja virkistytään ystävien kanssa. Tule karistamaan stressi harteiltasi.

Saunomiset Reinon Tuvalla jäävät varmasti mieleen! Reinon Tuvalla on kaksi saunaa, vihtasauna sekä savusauna. Saunaloitsut, taikajuomat ja tarinat saunan historiasta ovat osa mukavaa saunailtaa. Mahdollisuus on myös pulahtaa virkistävään suonsilmään ja nauttia ihanista turvehoidoista!

Reinon Tupa - Lautasilla meren ja metsän makuja

Lautasilla meren ja metsän makuja

Järjestämme ruokailut toivomustenne mukaan tapahtumiin ja kokouksiin, sekä tarvittaessa hoidamme myös kenttäruokailut luonnossa aktiviteettien yhteydessä. Tarjoiluissamme painotamme lähiruokaa ja luomua. Lautasiltamme löytyykin mm. riistaa, kasviksia, sekä tuoretta kalaa sesonkien mukaan. Yhteistyökumppaneinamme ovat alueen korketasoisimmat tuottajat ja myyjät, esimerkiksi Atria, Valio, Ilmajoen Makkaramestarit, Vaasan Kauppahalli ja Snickars Deli.

Hinta riippuu menusta

TERVETULOA POHJANMAAN LAPPIIN!

Reinon Tupa, Hirvivaara sijaitsee Kurikan Niinistönjärvellä, keskellä kauneinta pohjalaista suomaisemaa. Isännöimme vuosittain satoja ryhmiä, kokousten, tykypäivien ja saunailtojen merkeissä.

Puh. 050 554 8032

myynti@reinontupa.fi

Hirvivaara
Niinistönjärventie 209
61300 Kurikka

Lue Reinon Tuvan esite tästä (.pdf | fin/en) »


Hirvivaara on saanut erinomaisen tuloksen Oivalta koskien elintarviketurvallisuutta.
Lue Oiva-raportti tästä PDF »
Lue Oiva-raportti tästä JPG »

Lue Oivasta täältä »

AJANKOHTAISTA

Reinon Tuvalla jälleen täydet OIVA Hymyt!

Reinon Tupa on saanut koko OIVA järjestelmän aikana joka vuosi täydet pisteet.

Kiitokset koko tiimille oivallisesta toiminnasta ja erityisesti asiakkaille joiden takia skarppaamme ja kehitämme toimintaamme.
- Kaikki kosketuspinnat desinfioidaan ennen ja jälkeen asiakasryhmiä.
- TYKY-päivät erämaassa alk 25,00 / hlö
- Kokous ja tiimipäivät alk. 35,00 / hlö

TILAA UUTISKIRJEPart of Botnia Events Network - Osa Botnia Events verkostoa

Reinon Tupa kuuluu Botnia Events-verkostoon, jonka kautta voi varata kymmeniä eri sauna- ja kokouspaikkoja.

Tutustu: botniaevents.fi

TARJOUSPYYNTÖ

 
 
 
*)Pakolliset tiedot